MakuMaria

Palvelumme

Intohimolla valmistettua herkullista ja maukasta kotiruokaa!
tilaustuotteet

Kotoiset leivonnaiset arkeen ja juhlaan

Tilauksesta ja toiveiden mukaan valmistettavat kermatäytekakut ja voileipäkakut, kuivakakut, pikkuleivät sekä makeat ja suolaiset piirakat.

Korvapuusteja, vaniljapuusteja, rahkapullia ja pitkoja, rinkuloita, unelmatorttua tai kuivakakkuja. Sämpylöitä tai saaristolaislimppua. Unohtamatta vuoden juhlapyhiä eli esimerkiksi laskiaispullia ja pääsiäisherkkuja.

Kysy myös erikoisruokavalioita!

srk:n tiloissa

Isonkyrön Srk:n keittiöstä

Järjestämme kahvit tarjottavineen tai valmistamme ruuan jälkiruokineen tilaisuuksiin seurakuntatalolle. Laitamme liinat, servetit, kynttilät sekä muut somisteet sopimuksen mukaan.

Vaihtoehtoja on monia. Esimerkiksi keittomenu sisältää:

Liha- tai kalakeitto. Leipä, juusto, suolakurkku, kotikalja, vesi, maito. Kermatäytekakku. Kahvi, tee, mehu.

juhliin, pyhäksi

Tilaa kotiin!

Kun haluat kattaa juhlapöytään kotoisan keittiön herkkuja, mutta omat kattilat jäävät pieniksi, helpota juhlajärjestelyitä tilaamalla myös ruoka meiltä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat lohikeitto ja lihakeitto, erilaiset laatikkoruuat ja salaatit sekä jälkiruuat.

Valmistamme ruuan ja pakkaamme sen lämpölaatikkoon noudettavaksi tai toimitettavaksi sovittuna aikana.

REKO

REKO-lähiruokatoiminta

Olemme mukana mahdollisuuksien mukaan lähialueiden REKO-lähiruokaryhmissä, joihin valmistamme vaihtelevan valikoiman myyntiin.

Katso REKO -Facebook-ryhmistä tarkemmat tiedot:

REKO Laihia
REKO Vähäkyrö-Isokyrö

 

yrityksille, yhdistyksille

Tarjottavat kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tilaisuuksiin

Joskus isomman joukon kokoontumiseen pitää järjestää tarjoilut. Me valmistamme myös täytettyjä sämpylöitä, teemme piirakoita, salaatteja ja valmiiksi paloiksi leikattuja levytäytekakkuja. Meiltä saat tilattua pidempään päivään tarvittaessa myös ruuan. 

Makumaria

Mielessä jotain muuta?

lsonkyrön Voimistelijat on tarjonnut vuosikymmeniä joulunäytöksensä yhteydessä jumppareilleen ja heidän läheisilleen joulupuuron. ”MakuMaria toimittaa puuron meille lämpimänä sekä laktoosittomana että perinteisesti punaiseen maitoon keitettynä. Kuin kotona tehtynä,” kertoo lsVon hallitus.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä!

    [text *-merkityt kentät ovat pakollisia]